Blogs over Starseeds

Wat is een Starseed?

"Starseed" is een nieuwe term die vaak wordt gebruikt in New Age en spirituele gemeenschappen om individuen te beschrijven die afkomstig zijn van een ander sterrenstelsel of een andere planeet. Ook wel sterrenkinderen genoemd. Deze zielen hebben ervoor gekozen om op aarde te incarneren om te helpen bij de spirituele evolutie en het ontwaken van de mensheid. Starseeds kunnen een sterk gevoel hebben anders te zijn of los te staan ​​van de reguliere samenleving en kunnen kenmerken vertonen zoals verhoogde intuïtie, empathie en een diep gevoel van doel of missie. Sommige mensen associëren ook specifieke persoonlijkheidskenmerken of fysieke kenmerken met het zijn van een sterrenzaad, die kunnen verschillen per individu. 

Lees meer »

Welke Starseed ben ik?

Er zijn verschillende soorten sterrenzaden. Deze typen worden vaak geassocieerd met verschillende sterrenstelsels of planeten. Hieronder een korte omschrijving van elke starseed. Je kan via de link erover er meer over lezen.

Lees meer »

Pleiadian Starseed

Pleiadische sterrenzaden zijn individuen die geloven dat ze afkomstig zijn uit de sterrenhoop van de Pleiaden en ervoor hebben gekozen om op aarde te incarneren om te helpen bij haar spirituele evolutie.  Hier zijn enkele kwaliteiten die vaak geassocieerd worden met Pleiadische sterrenzaden:

Lees meer »

Arcturian Starseed

Arcturische sterrenzaden zijn individuen die denken dat ze afkomstig zijn uit het Arcturus-sterrenstelsel, dat zich in het sterrenbeeld Bootes bevindt. Arcturus is een van de helderste sterren aan de nachtelijke hemel en wordt verondersteld de thuisbasis te zijn van hoogontwikkelde en spiritueel geavanceerde wezens.

Lees meer »

Andromedan Starseed

Andromedan-sterrenzaden zijn zielen afkomstig zijn uit het Andromedastelsel, dat zich op een afstand van ongeveer 2,537 miljoen lichtjaar van de aarde bevindt. Men denkt dat ze unieke kwaliteiten en eigenschappen bezitten die hun kosmische oorsprong weerspiegelen. Hier zijn enkele kenmerken die vaak worden geassocieerd met Andromedan-sterrenzaden:

Lees meer »